2013/06/14

Uptown Ethiopian Fusion Cuisine エチオピア料理

今回は、エチオピア料理について書いてみたいと思います。

(なお、訪問したのは数ヶ月以上前なので、もしかすると現在はメニューなどがかわっている可能性があります。ご了承ください。)

エチオピア料理、初体験です。


I would like to write about the Ethiopian restaurant. (The information which I write down here might be changed because I went there last year. ) In fact, it was my first time to eat Ethiopian cuisine.  It was an interesting experience.  I cannot come up with an Ethiopian restaurant in Tokyo.   Probably, we should have at least one or two…

 お盆のようなお皿の上に、様々なワットというお惣菜(肉、野菜、豆類を煮込んだもの)が盛りつけられています。 代表的な主食であるインジェラをちぎって、お惣菜を少しずつ包んで食べます。

インジェラはエチオピアの主食で、クレープのような形状の食べものです。色はグレーがかった茶色。  独特の酸味があり、個性的な味がします。食感はもちっとしてます。




最後にコーヒーを入れていただきました。

Ethiopian Coffee



アメリカンコーヒーとはまた違った香り。



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