(なお、訪問したのは数ヶ月以上前なので、もしかすると現在はメニューなどがかわっている可能性があります。ご了承ください。)
エチオピア料理、初体験です。
I would like to write about the Ethiopian restaurant. (The information which I write down here might be changed because I went there last year. ) In fact, it was my first time to eat Ethiopian cuisine. It was an interesting experience. I cannot come up with an Ethiopian restaurant in Tokyo. Probably, we should have at least one or two…
お盆のようなお皿の上に、様々なワットというお惣菜(肉、野菜、豆類を煮込んだもの)が盛りつけられています。 代表的な主食であるインジェラをちぎって、お惣菜を少しずつ包んで食べます。
インジェラはエチオピアの主食で、クレープのような形状の食べものです。色はグレーがかった茶色。 独特の酸味があり、個性的な味がします。食感はもちっとしてます。
最後にコーヒーを入れていただきました。
Ethiopian Coffee
アメリカンコーヒーとはまた違った香り。
にほんブログ村